Välkommen till en härlig weekend i hälsans tecken som vi tillbringar i en unik miljö i höga kusten inland. En helg då vi fyller kropp med fibrer, antioxidanter och polyfenoler och knopp med inspiration, nya kunskaper samt ny energi tillsammans med Charlotte & Henrik. Charlotte Fredriksson kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare arbetar med att inspirera och […]

Bodarna

Mjukstart på blogg

Min föresats att starta dagen med skrivträning blev aldrig verklighet då jag tyckte jag behövde en morgonprommis istället. En grå morgon med högar av blötsnö kvar och tillika en seg kropp gav jag mig ut. Efter en timmes promenad med en pod i mina öron och friskluft i lungorna var jag sedan redo att möta arbetsdagen, en bra start på dagen.

Nu i mina krystade försök att haspla ur mig något har jag redan tappat focus ett antal gånger (insta-likes inte att förringa), lika så skrivit om ett par meningar. Känns som jag alltid tänker lite baklänges vilket resulterar i konstiga meningsuppbyggnader såväl som syftningsfel. Borde gå att träna bort hoppas jag, men det förutsätter nog att man riktar sin energi på rätt ställe.
Min största träning är nog att försöka rikta uppmärksamhet på en sak i taget, känns som att jag med all sociala media, aviseringar, nyhetsuppdateringar, mail och webb…blivit “rörigare”. Men apropå sociala media så måste jag passa på att rekommendera podden “socialbydefault” vilken känns verkligt givande i dagsläget. Avsnitten lagom långa dessutom, cirka 30 minuter.

Å apropå rörig och hit och dit, kan jag inte låta bli att fundera på hur mycket tid som egentligen läggs ner på just sociala medier. Den sista insta-liken jag var tvungen att kolla kom från ett amerikanskt (?) indie popband med en nyutgiven låt som jag aldrig hört talats om, men såklart var tvungen att kolla upp. Alltså hur tänker man här, letar man på nickname, taggar, utforskar, ser vad bekant gillat, har något av innehållet på bevakning eller vad…Får bara inte ihop kopplingen mellan exempelvis detta band och min grill för så himla snyggt är ju inte fotot och vem scrollar insta efter #letthesnowfall #letthespringbegin? Men kanske har de lyckats värva ett nytt presumtivt fan och följare. 🙂

 

socialbydefault

Skyddad: KASTAR MIG UT… ur min trygghetszon av fonter, färg och design!

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan: