hippiekamraternamina

Nu börjar det närma sig FEST i Näsbodarna.. för att hålla er informerad kommer denna sida att uppdateras kontinuerligt vartefter informationen förändras så titta gärna tillbaka!

Fredag 4/7

Nu är det klart med transport Bygdegården – Bodarna
Buss avgår från Ramneå
strax före 16.00, plockar upp er som vill åka längs vägen stannar vid Bygget
innan avgång MICRO! Hemgång lämnar vi tid öppet! Att ta med filt eller fällbar stol kan rekommenderas
Laxen är chaufför, har ni funderingar ring honom isf 070-320 21 99!
V Ä L K O M N A !

Körsschema med cirkatider för dagen:
Busstur från Bygget 16.00 – tid hem ej fastställd!

16.00 startar vi festen, vill ni komma tidigare eller senare går det givetvis bra.
18.00 grillbuffé och kaffe. Vi bjuder på välkomstdryck, vin & öl till mat, avec till kaffet. Resten får ni själva ta med.
21.00 trubadur värmer upp
22-23 börjar bandet spela
Eftersom det alltid är lika spännande när man ordnar uteaktiviteter känns det som att man får köra lite “play by ear” och vara flexibel när det gäller det mesta, så kommer det med sannolikhet att bli denna gång.

Söndag 29/6

Ja så här långt går allt enligt planerna!
I morse visade klart.se denna (se nedan) prognos, vilket känns helt OK. Från och med nu kommer jag inte att kolla vädret inför Lördagen eftersom jag vägrar att se något annat än en sol och värme, men att högtryck är på väg lovas det från flera håll.

Att ha idéer är en sak men vad vore de utan goda kontakter och bra människor runt om att ta hjälp av att genomföra dem?
Min stab jobbar tryggt och pålitligt;
• elverk anländer i slutet av veckan, vilket Fredde fixar.
• scen & dansgolvsbygge blir ett sidoprojekt för några av “sågengubbarna” i mitten av veckan. Då allt även kommer att förberedas med presenningar att dras över vid eventuellt regn.
• Nicklas två halvfat för grillning har sågen också ombesörjt. Nicklas själv planerar och fixar och gör denna grillbuffé med vänsterhanden då han vanligtvis utfodrar människor i tusental inte tiotal.
• ca: 70-talet anmälda i varierade åldrar, så det finns fortfarande utrymme för flera.
• sex husvagnar inbokade.
• dottern som ansvarar för dekorationer och utsmyckning jobbar på som en liten iller och alster efter alster tar form.
• bandet som har värmt upp på Lyckseletravet denna helg bör vara rejält uppvärmda och i god form och jag har lovat dem ett verkligt partyglatt gäng. Klicka gärna på fotot här nedan för att provlyssna!
• sedan var det myggen och alla flygfän….Mosquito Magnet Independenc heter den myggfångare som börjar närma sig Edsele nu,
men att ta med eget myggmedel är ändå att rekommendera.

 

Ja det var väl allt så här långt, har ni funderingar är det bara att höra av sig…om inte ses vi

NÄSTA LÖRDAG! V Ä L K O M N A!!!

vader

bild  bild2 cc———————————————————————————————————————————————————-
Till dig/er som får denna inbjudan:
Går det jättebra att ta med någon, bara ni anmäler hur många ni blir och helst så snabbt som möjligt. Var ovanligt tidsoptimistisk då förra inbjudan gick ut! Anmäl dig här! Eller på 070-22 33 711. ny inbjudan_2014

 

scenFör er som vill campa med husvagn eller tält är det inga problem, vi kan dock ej utlova varken cityvatten eller elplats, men en gräsplätt och bäckvatten. Kan finnas sängplats också!

buss“Hippie” Buss 666 kommer att köra från Bygdegården-Bodarna tider meddelas närmare. Har vi någon som vill axla chaufförsrollen så hör av er, endast B-körkort krävs! Vill ni ta er dit på egen hand så ligger Näsbodarna här!

Fräcka & Fantastiska Nicklas Arvidsson kommer att stå för matlagning denna kväll, om han inte glömt och planerat in annat. Högst troligt blir det någon form av grillbuffé med mat för alla tänkbara “intoleranser” (om du vill försäkra dig, hör av dig). Dryck såsom öl, vin till maten, något till kaffet och välkomstdrink kommer att serveras, resten får ni själva ta med. Någon form av vickning borde vi också kunna få till.

Coola Custom Covers kommer att spela och rocka loss. Någon löptur innan den 5:e rekommenderas alltså, de är vana vid värsta partyröjet. Damma även av gamla sångtexter så ni kan sjunga med! Kolla in deras webbsida!

På eftermiddag/tidiga kväll får våra spotifylistor göra jobbet, dela gärna om ni sitter på en riktig “partyrökarlista” så jag kan offline-lägga den!

Ja som ni ser på foto här ovan, arbetar mina två män för högtryck för att jag äntligen skall kunna få min hippiefest” själv ligger jag och pillar naveln medans jag arbetar på “brännan” och försöker sammanställa hur många moln där finns på himlen inför denna tillställning…oftast ser jag inget, ibland kan där vara ett litet. Någon PLAN-B för var festligheterna skall hållas finns i dagsläget inte men genom att hålla koll på denna sidan håller ni er uppdaterade även där!bild3

bild
Känner någon för att köra ett quiz, körkamp eller ta med ett instrument, gör gärna det. Anställning som “Näcken vid Bäcken” är inte heller tillsatt! Hör av er isf.

Ååå för att klargöra och förtydliga, detta är inte min “födelsedagsfest” den firades förra året, vill man däremot fira någon annan går det jättebra, har varit och kommer många jämna födelsedagar framöver.

Ni avgör nästan själva  om ni vill gå “all in” vad det gäller 60-tals stajl 😉

VÄLKOMNA!!!

2013-08-25 14.03.30-2

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *