Anlita mig för;

Logotyp & grafisk profil
För att sticka ut i mediebruset krävs en grafisk profil som gör att dina kunder känner igen ditt varumärke och dina produkter eller tjänster. Efter dina önskemål formger jag en grafisk profil innehållandes logotyp, färgtema, typsnitt och mönster, symboler eller andra grafiska element. Den grafiska profilen kan sedan användas till din webbsida, sociala medier och/eller till reklamkampanjer, affischer, visitkort m.m.

Webbsida & digitalt material
Den digitala närvaron har blivit allt viktigare för både små och stora företag och organisationer. Efter dina önskemål designar och producerar jag din hemsida i WordPress, utformar digitala annonser och visuellt innehåll till dina sociala medier. Jag hjälper också till med revidering och underhåll av webbsidor.

Trycksak & övrigt marknadsföringsmaterial
Inom den traditionella trycksaksproduktionen erbjuder jag grafisk formgivning av böcker, magasin, foldrar, broschyrer, säljblad, affischer och andra trycksaker. Jag erbjuder även formgivning av CV och visitkort som hjälper dig sticka ut i mängden.

Process- och projektledning samt koordination
Som projektledare tar jag hjälp av ett brett och kompetent kontaktnät av fotografer och andra frilansande kollegor beroende på dina behov. Du och jag håller kontinuerlig kontakt och jag ansvarar för att driva projektet framåt.

Som koordinator/assistent planerar och producerar jag innehåll och material för olika produktioner, presentationer, inspelningar och events.

Hör av dig för en kostnadsfri rådgivning där vi diskuterar rätt upplägg för dig.

Tighta deadlines nya samarbetspartners och uppdrag ser jag som kreativ krydda i tillvaron. Jag arbetar vant i Applemiljön, är digitalt orienterad och ser som en stimulerande utmaning att växa med nya uppgifter och utmaningar. Ser dagens teknikutvecklingen som en potentiell utmaning, och arbetar gärna med plattformsbygge och sociala media såväl som tryck- och webbproduktion.

Arbete kan ske i olika konstellationer, som underleverantör eller som direkt avlastning under intensiva arbetstoppar på distans eller på plats hos er!

X